sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

55 - muuttoviikko

Käyttöönottokatselmus pidettiin tiistaina, ja muuttolupa tuli. Maanantai ja tiistai aamupäivä meni pieniä käpöstyksiä puuhatessa, mm. Sähkökaapin piuhoja koteloitiin, koepaine ja iv-mittaus sekä sähkötarkistus tehtiin, ikkuna-avaimet asennettiin, siivottiin pihaa ja työkalut lähtivät pois asuintiloista. Etukäteen jännitetty katselmus oli ohi melko nopeasti ja sen jälkeen fiilis oli uskomaton, raksaelämä olisi todella päättymässä.

Muutto tehtiin mukavassa räntäsateessa ja hetki elettiin kaaoksessa pahvilootien keskellä, vanhaa kämppää puunattiin (näkyi kyllä että siivoaminen oli ollut toissijaista) ja avaimet luovutettiin. Uudella kodilla on koottu loput huonekalut, asennettu verhotankoja ja eteishyllyjä. Pikkuhiljaa joka puolella alkaa näyttää ihan asumukselta :) Uusi koti on ollut odotusten mukainen, mitä nyt ensimmäinen induktioliesi vaatii kokeilta vähän totuttelua.

Eteiseen oli tulossa paneeliseinä ja paneelikin oli valittu: siparilan struktuuri. Kaikkien mutkien ja turhan rautakauppareissun jälkeen meillä ei ollut paneelia ja haaveet siitä heitettiin hetkeksi muualle. Jos sinulla on tiedossa jokin valmiiksi mustaksi käsitelty / käsittelemätön paneeli n. 120-150mm korkeana, terävällä tai muutoin modernilla ulkomuodolla,  helposti puhdistettava (eli ei "karvainen" ) niin jaa vinkkisi. Tätä kirjoittaessa tuli mieleeni hirsipaneeli, olisikohan se aivan hassu vaihtoehto?

Raksaviikot ovat nyt ohi joten tänne kirjoittelu tulee todennäköisesti hiljenemään. Muutama postausidea on odottelemassa inspiraatiota joten siihen asti kuulemiin!

No mutta, tässä joitakin räpsyjä täältä:
Hauskaa vappua! 

4 kommenttia:

  1. Hei. On ollut mukava seurata teidän projektia. Paljon onnea uuteen kotiin ja Kiitos ☺. Terkuin, Katri

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)